Publikációinkról

A Fact Intézetben az elmúlt több mint egy évtizedben számtalan kutatást végeztünk. A kutatások mellett több olyan program megalkotásában, illetve megvalósításában is részt vettünk, melyek hatása társadalmi méretekben jelentkezett. Egyes munkáink esetében külön kiadványokat is készítettünk, ahol a kiadványok a feltárt valóság befolyásolását szolgálták.

Munkáink eredményeként sok olyan információt, tapasztalatot halmoztunk fel, számos olyan tanulmányt írtunk, melyeknek nem csak számunkra van értéke.

Honlapunkon azokat a kutatási eredményeket, tanulmányokat, illetve programokat tesszük közzé, melyekről úgy véljük, mások számára is hasznosítható, érdekes lehet.

Azért, hogy Ön, kedves látogatónk eldönthesse, közzétett munkáinkból mi érdekli, tanulmányaink tartalmát röviden összefoglaltuk.

(A tanulmányok letölthető változatai pdf-formátumban készültek. E fájl-formátum olvasásához szükséges segédprogram - amennyiben az az Ön számítógépén még nem található meg - az Adobe honlapjáról ingyenesen letölthető.)

A közzétett információk, tanulmányok kivétel nélkül a Fact Intézet, illetve munkatársai szellemi alkotásai, illetve tulajdona. Kérjük Önt, olvassa el figyelmesen copyright-unk szövegét, és az itt publikált tanulmányaink felhasználása során annak megfelelően járjon el.